Blogg

back on track

08.02.2014 // kl.19:06 // Blogg // 1 kommentar

Hey guys ♥ Var smålig kjipt å komma tilbake på skulen, og hoppe rett i eit hav av lekser.. Åhh. Men no er det helg igjen! Grunnen til at eg ikkje har blogga noko særlig var at eg har vært litt opptatt, så har eg vært i Gran Canaria i litt over 1 veka! Kjem eit innlegg med bildene eg fekk tatt der :-)

- Manaw

London om 2 veker!

30.08.2013 // kl.16:09 // Blogg // Ingen kommentarer

Som deko ser i overskriften skal eg til London om ikkje lenge! Glede meg sånn. Bortsett frå at eg knakk armen min for 3 dagar sidan:(( Må nemlig gå med gips der nede, men håpe da går fint likevel! Berre glede meg til all shoppingen og alt London har å tilby♥hihii


AAH, elsker London♥

-Manaaw

Bergen byy

23.07.2013 // kl.22:55 // Blogg // 1 kommentar

halaoen!

Idag tok eg ein tur til Bergen med to kjekke gutar. Me var på kino, Dolly og shoppa! Var no koselig :-) Meeen alle var ganske trøtte etter at me måtte stå opp veeldig tidlig. 

Tok faktisk tid til å ta litt bilder idag:))) Vegard med kvit og ådne med blåå!

beklager for sein oppdatering altså! haada♥

 

Endelig helg

24.05.2013 // kl.20:50 // Blogg // 1 kommentar

HEEI ♥ Er så herlig at det er fredag igjen, selv om jeg synes alle ukene går drit fort for tiden! Uka her var faktisk ganske kjekt. Halve klassen var på overnattings på onsdag. ÅÅ, så kjekt! 
Så var ungdomsskolen bortsett fra 10ende på fjelltur idag, kjekt det også:)) 

God helg!

fotballkamp

07.05.2013 // kl.21:42 // Blogg // 4 kommentarer

Kom nettopp hjem fra fotballkamp!

Dagen her har hittil vært ganske bra. Har gjort det samme som igår nesten, bare at jeg spilte kamp idag isteden for kurset. Vi vant mot Jondal, noe som var ganske deilig:)) Har baaare en dag igjen til helg! Vi har jo så mye fri nå fremover. That's why I love maiii♥

Jeg har kink i nakken, haha skrives det sånn? jaja, det er helt forferdelig. Jeg kan ikke snu hodet helt rundt og føler meg helt lam egentlig. offoff:(Plis kom med forslag om hva dere vil jeg skal blogge om! 

 

back to summer

08.01.2013 // kl.20:24 // Blogg // Ingen kommentarer

 

 //Bildene tatt av meg i sommer

Velkommen til min blogg!

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits